Stali jsme se partnerem mezinárodní konference Private Family Wealth 2022

Společnost Svěřenská správa s.r.o. se stala partnerem mezinárodní konference Private Family Wealth 2022. Zažijte s námi tuto jedinečnou akci, na které získáte cenné know-how pro správu a plánování bohatství. Inspirujte se od předních odborníků z ČR i zahraničí a nepropásněte jedinečnou šanci se v rámci networkingu setkat s nejvýznamnějšími osobnostmi v oboru a napřímo pohovořit o aktuálních tématech.

Praha – Po dvou letech covidové pauzy se koná další ročník mezinárodní konference Private Family Wealth, která navazuje na úspěšné tři ročníky konference Trust & Wealth Management o správě a plánování bohatství. Konference nabídne unikátní témata, řečníky a jedinečnou příležitost pro networking s českými i zahraničními osobnostmi v oboru. Konference se koná 6. října 2022 v pražském Grandior Hotel Prague.

Jedinečná atmosféra, networking a know-how z celého světa

V posledních letech jsme v České republice nejen svědky, ale i součástí ekonomické transformace, která má pozitivní vliv na růst bohatství českých rezidentů. Se zvyšující se hodnotou majetku ale přichází pro jednotlivce, rodiny i firmy řada nových výzev. Úspěšnost jejich řešení bude rozhodovat o zachování životního standardu, majetku i jejich další budoucnosti.

Cílem této konference je ve vybraném publiku z řad jednotlivců, rodin a expertů napříč všemi obory, které spojuje téma správy a plánování bohatství, hledat způsoby efektivních řešení, inspirovat se a učit od nejzajímavějších českých a zahraničních osobností.

Jedinečnou příležitostí je speciální networking, v rámci kterého se můžete osobně setkat a pohovořit s řečníky nejen o přednášeném tématu, ale i o aktuálních trendech a problematice správy a plánování bohatství.

 

 

Jeden den, 3 tematické bloky, 15 osobností

Těšit se můžete na tři tematické panely, ve kterých poskytne svůj pohled 15 expertů a osobností ze všech koutů světa:

1.   PANEL - Mezinárodní pohled na vývoj Wealth Managementu jako koncept s vysokou přidanou hodnotou pro zákazníka  

2.   PANEL - Filantropie jako přirozená součást rodinné majetkové strategie

3.   PANEL - Vlastnické a manažerské nástupnictví z pohledu nastupující generace

Prohlédněte si program zde.

 

Hlavním řečníkem a hostem konference je Pierre S. duPont s manželkou Jenny duPont. Pierre je členem 5. generace jedné z nejvýznamnějších amerických rodin duPont. S ohledem na vlastní zkušenosti na rodinné dědické a obchodní situace sám pomáhá dalším movitým jedincům a rodinám se správou a plánováním bohatství.

To ale není vše! Na konferenci vystoupí také Dr. Wing-Hin Chung ze společnosti Invest Hong Kong nebo potomek českého šlechtického rodu a správce rodového majetku, Stephanos Germenis-Hildprandt. Setkat se můžete s Dagmar Goldmannovou, výkonnou ředitelkou nadace Via Clarita, právničkou pro rodinné právo, prof. JUDr. Kateřinou Ronovskou, nebo Ing. Vladimírem Fichtnerem, generálním ředitelem Fichtner Wealth Managers.. Vystoupí také Ing. Martin Jurek, P.h.D., jenž je nástupcem/CEO v rodinné firmě a zároveň ředitelem Centra pro rodinné firmy při VŠE, Ing. Radek Šiller, Wealth Manager z české Multi Family Office a další. Konference čítá 15 TOP řečníků z celého světa - Ameriky, Evropy a Asie.

Prvotřídní servis samozřejmostí

Konference nabízí prvotřídní servis, který je u podobných akcí v zahraničí standardem. Součástí je catering, skvělá káva a nealkoholické nápoje v průběhu celého dne včetně oběda pro každého účastníka nebo doživotní přístup k videozáznamům ze všech přednášek. Nejste příznivcem angličtiny? Nebojte se. Konference bude simultánně tlumočena.

K dispozici už jen 60 lístků

S ohledem na unikátní koncept konference s důrazem na networking je k dispozici omezený počet vstupenek. Využijte příležitosti získat rady, inspiraci a osobně se v Praze potkat s členem americké rodiny duPont a dalšími 14 TOP řečníky s tématy, které jinde nenajdete.

 

Sleva 15 % s promo kódem SVSP2022.

Více informací o konferenci a registraci naleznete zde.

 

Zaujal vás článek?

Dejte nám svůj mail a my vám budeme podobné články posílat 1x měsíčně.
Získejte přehled, co se ve světě svěřenských fondů děje:

Tento web je chráněn technologií reCAPTCHA. Ochrana soukromí a smluvní podmínky.

Související články

————   House of Trust   ————
Book Cover

100 stran
praktických rad, tipů a našich zkušeností.

Stáhnout Newsletter