Články

Volně dostupný

Mezinárodní konference Private Family Wealth 2022 se setkala s velkým ohlasem.

Společnost Svěřenská správa s.r.o. byla partnerem úspěné mezinárodní konference Private Family Wealth 2022, která proběhla 6.10.2022 a mezi účastníky i samotnými řečníky zaznamenala velký ohlas.

14. 10. 2022
7 min.
Volně dostupný

Stali jsme se partnerem mezinárodní konference Private Family Wealth 2022

Společnost Svěřenská správa s.r.o. se stala partnerem mezinárodní konference Private Family Wealth 2022. Zažijte s námi tuto jedinečnou akci, na které získáte cenné know-how pro správu a plánování bohatství. Inspirujte se od předních odborníků z ČR i zahraničí a nepropásněte jedinečnou šanci se v rámci networkingu setkat s nejvýznamnějšími osobnostmi v oboru a napřímo pohovořit o aktuálních tématech.

10. 6. 2022
3 mi.
Volně dostupný

Co je rodinný svěřenský fond a proč byste o něm měli uvažovat.

Rodina představuje největší zdroj radosti v životě a je motivací pro finanční úspěch rodičů a hledání bezpečí. Zatímco více než šest z deseti respondentů studie společnosti Svěřenská správa s.r.o. říká, že jejich životní poslání je zachování dědictví pro další generace, tak ale pouze jeden z pěti oslovených rodičů souhlasí s tím, že by jejich děti zvládli náhle nabyté bohatství.

14. 9. 2020
10 min.
Volně dostupný

Co je trustová společnost? A kdy ji založit?

Počet svěřenských fondů v České republice narůstá, stejně jako počet rodin s vysokou hodnotou čistého jmění. Tyto rodiny mívají více svěřenských fondů a v takové chvíli je vhodné zvážit využití trustové společnosti nebo soukromé trustové společnosti.

5. 12. 2019
5 min.
Volně dostupný

Hospodářské noviny zveřejnily článek o naší konferenci TWM 2019 - Správa rodinného majetku

Hospodářské noviny zveřejnily 27.11. 2019 článek o naší konferenci TWM s názvem: Jak předat hladce majetek dětem? Experti doporučují místo závěti rodinnou ústavu a svěřenské fondy.

27. 11. 2019
5 min.
————   House of Trust   ————
Book Cover

100 stran
praktických rad, tipů a našich zkušeností.

Stáhnout Newsletter